Witte chocoladepasta a la Rilana

Greensweet Stevia Witte chocoladepasta a la Rilana.jpg

 

Wat heb je nodig: voor 1 klein potje (circa 150 gram)


3 à 4 grote eetlepels natuurlijke cashewnotenpasta (of circa 50 gram cashewnoten)
2 eetlepels extra vierge kokosolie
35 gram witte amandelen 
10 druppeltjes Greensweet-stevia vanille 

Zo maak je het:

Smelt de kokosolie in een schaaltje in de magnetron of au bain marie in de pan.

Doe de cashewnoten(pasta) samen met de witte amandelen, de stevia en de gesmolten kokosolie in de keukenmachine en meng het goed door totdat het de gewenste dikte heeft (ik vind zelf een beetje crunch erg lekker maar wanneer je meer van een gladde pasta houdt, moet je wat langer door mixen). 

Proef of het qua smaak voor jou perfect is, zo niet voeg dan nog wat toe van de cashewnotenpasta of de stevia. 
Doe de witte chocoladepasta in een grondig schoongemaakt potje en geniet van deze heerlijke traktatie!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »