Kokos gebakjes zonder oven

IMG_4713

De ingrediënten zijn erg simpel en kort gehouden, waardoor het ook zeer toegankelijk is voor mensen met een smalle beurs.

Wat heb je nodig:

IMG_4719

Voor de vulling heb je het volgende  nodig:

Zo maak je het:

We beginnen eerst met de bakjes. Roer 175 ml vloeibaar gemaakte kokosolie door 300 gram havermeel en 10 druppels Greensweet vloeibare stevia. Kneed tot een deegbal. Zet de papieren vormpjes op een plaatje en vul deze steeds met een stukje deeg die je uitwerkt naar buiten zodat er zich een bakje vormt. Zet dit ongeveer een uurtje weg om iets uit te harden.

Doe de kwark in een steelpan, roer het agar agar erdoor samen met een flink vol koffiekopje kokossnippers en 10-15 druppels stevia. Warm dit al roerend op, en vul de bakjes met de topping. Bestrooi ze met kokosrasp. Laat ongeveer een uurtje opstijven. Je kunt het ook in de koelkast laten opstijven. Bewaar ze in de koelkast.

Je kunt ze uiteraard nog extra lekker maken met noten. zaden en pitten!

IMG_4721

 

Bron/foto's: Monique  van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »