Walnoten koekjes met zeezout en een vleugje caramel

       

IMG_3196.jpg

 

Wat heb je nodig voor grote 6 koeken:

50 gram rozijnen, fijngehakt
70 gram walnoten, fijngehakt
50 gram havermout, fijngemalen
50 gram amandelmeel
1 snufje zeezout, gemalen
1 halve theelepel kaneel
1,5 eetlepel kokosolie, gesmolten
1 theelepel Greensweet vloeibare stevia Caramel 
1 ei, Large

Zo maak je het:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Hak de walnoten fijn samen met de rozijnen en doe dit in een mengkom.
3. Voeg daar alle overige ingrediënten aan toe en meng het tot een samenhangend deeg.
4. Vorm zes grote bollen van het deeg, leg ze op de bakplaat en druk ze plat.

5. Bak de koekjes af in het midden van de oven, voor zo'n 10 tot 12 minuten. Ze zijn goed als ze goudbruin zijn.
6. En klaar zijn je koekjes. Haal ze van de bakplaat en laat ze op een oven rek helemaal afkoelen voor je ze opeet. Je kunt de Walnoten koekjes in een luchtdichte bak maximaal 3 dagen bewaren.

Geniet ervan!

Groetjes en liefs,
Mijntje.

 

Bron/Foto's: Zo Mijntje 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »