Greensweet stevia Homemade Granola á la Jasmien

Greensweet Stevia homemade granola a la jasmien.jpg

 Wat heb je nodig:

 

Zo maak je het:

Havermout, noten, pitten en kokossnippers gaan samen in een kom en dan goed mengen. Verhit de kokosolie in een pan tot die helemaal gesmolten is. Zet het vuur af en voeg cacaopoeder en 15 druppeltjes (of meer) Greensweet Kokos toe. Voeg de kokosolie bij de droge ingrediënten en meng alles goed door elkaar. Het is de bedoeling dat alles een fijn laagje kokosolie krijgt. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het mengsel over de plaat. Bak gedurende 20 minuutjes in een voorverwarmde oven (160°C).

Hou de granola goed in de gaten (elke oven is anders) en als ze te bruin wordt kan je altijd eventjes doorroeren (ik deed dit ongeveer halfweg). Laat goed afkoelen voordat je ze in een bokaal of pot doet!

Optioneel: chocolade stukjes, rozijntjes en natuurlijk ook andere smaakjes Greensweet stevia

De granola is heerlijk met wat fruit, yoghurt of melk.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »