Soft Koeken

recept pinda 3.jpg

 

Wat heb je nodig:

3 grote bananen

15-18 druppels Greensweet vloeibare stevia pinda

225 gram zonnebloempitten

100 gram lijnzaad.

 

Zo maak je het:

Pureer daarvoor 3 grote bananen, en roer daar 15-18 druppels Greensweet vloeibare stevia pinda doorheen, 225 gram zonnebloempitten en 100 gram lijnzaad. Verwarm de oven voor op 185 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier, schep grote bergjes op de bakplaat en bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-40 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen. Resultaat: onweerstaanbare zachte koeken! Met een aanwezige pindasmaak.

 

Bron/ foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »