Mango roll-ups

mangorollup-855x425.jpg

 

Wat heb je nodig:

1 rijpe mango (200 gram zonder pit en schil),

50 ml kokosyoghurt,

2 el citroensap,

6-8 druppels greensweet mango (naar smaak) 

een zakje agaranta (6 gram).

 

Zo maak je het:

 

Stap 1

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Je kan natuurlijk ook een mal gebruiken waar je allemaal kleine snoepjes mee kunt maken.

Stap 2

Voeg alle ingrediënten in de blender m.u.v. de agaranta. Mix tot een egale smoothie.

Stap 3

Giet 100 ml smoothie in een steelpannetje en voeg de agaranta toe. Goed roeren. Voeg nu de overige smoothie toe.

Stap 4

Zet het steelpannetje op het vuur en breng aan de kook. Blijf 1-2 minuten goed roeren. Het is belangrijk dat er geen klontjes aanwezig zijn.

Stap 5

Haal de pan van het vuur en proef even of het zo op smaak is. Voeg anders nog wat greensweet mango toe.

Stap 6

Giet het mengsel over op de bakplaat en smeer tot een dunne plak. Ongeveer 0,5 cm. Laat opstijven in de koelkast.

Stap 7

Wanneer het stijf is, ongeveer na 1 uurtje kan je er repen uit knippen. Het bakpapier kan je laten zitten. De snoepjes bewaar ik in de koelkast.

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »