Vegan bounty rotsen

     vegan bounty2.jpg  

 

Dit heb je nodig: 

Zo maak je het:

Laat de pot kokosolie in een bak heet water smelten tot vloeibare olie. Roer ongeveer 100 ml water en ongeveer 10 druppels Greensweet vloeibare stevia Kokos door de kokosrasp en laat even staan. Bekleed een plaat met bakpapier. Knijp steeds een beetje kokosrasp uit en leg deze bergjes voorzichtig op de plaat. Roer ongeveer een half koffiekopje cacaopoeder door 200 ml kokosolie, druppel hier ongeveer 10-15 druppels Greensweet vloeibare stevia kokos bij en roer. Wacht tot de olie terug stolt.

Zodra de chocolade wat is terug gestold, schenk deze over de bergjes kokosrasp op de plaat. Laat dit enige tijd drogen.

Je kunt de rotsen het beste bewaren op een schaal bij een kamertemperatuur van 16 graden. Ze zijn ook erg lekker uit de vriezer! Vries ze 24 uur voor consumptie in. Ook koud in de koelkast te bewaren voor koele rotsen. Deze zijn lekker op warmere dagen.

 

Bron/foto's: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »