Koffiekoek, koolhydraatarm

Koffiekoek, koolhydraatarm.jpg

Wat heb je nodig:

 

Zo maak je het:

  • Doe de amandelmeel, greensweet vloeibare stevia, gist en bakpoeder in een kom en meng goed door elkaar.

  • Voeg de kokosmelk, eieren en boter toe en meng tot er een deeg ontstaat.

  • Kneed zo’n 15 minuten goed door.

  • Doe het deeg in een kom en dek af met een vochtige doek. Laat rijzen (minstens een uur) tot het deeg in volume is verdubbeld.

  • Zet een kwartiertje in de koelkast.

  • Kneed het deeg goed door.

  • Maak een aantal bolletjes van het deeg en rol die uit tot deegworsten. Rol ze voorzichtig op.

  • Versier ze naar wens nog met wat gesmolten boter en rozijntjes.

  • Leg ze op een bakplaat en laat ze afgedekt nog 30 minuten rusten.

  • Bak ze vervolgens 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.

Eet smakelijk !

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »