Bananen Cakebrood

Dit heb je nodig
zes bananen
200 gram havermeel ( 100% glutenvrij, biowinkel) of volkoren boekweitmeel
100 gram fijn gemalen hazelnoten
100 gram zonnebloempitten
een eetlepel wijnsteenbakpoeder
twee eetlepels Greensweet-stevia kristal sweet Xtra
5 druppels Greensweet Naturel

Voor de topping
twee bananen, in mooie plakjes gesneden

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 175 graden, vet een middenmaat cakeblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Pureer alles voor de cake in de keukenmachine tot een zeer fijne massa. Stort in het blik, en verdeel. Beleg het beslag dakpansgewijs met de plakjes banaan. Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 40 minuten, blijf tussentijds goed controleren. Laat afkoelen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »