Havermout Eierkoeken

Dit heb je nodig:

6 eierdooers

2 flinke eetlepels Greensweet Extra Sweet 

250 gram Havermoutmeel ( havermout in de blender fijn malen )

225 ml WATER

10 gram wijnsteen bakpoeder

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 185 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingredienten in een kom tot een smeuige massa, blijf de massa te droog doe je er meer water bij. Schep bergjes op de bakplaat. Houd ruimte tussen de koeken, want ze rijzen. Bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat ze afkoelen.

 

Bron/foto: Monique van der VloedDIT 

 

EB JE NODIG:

zes eidooiers

twee flinke eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra

250 gram havermoutmeel ( havermout in de blender fijn vermalen)

225 ml water 10 gram wijnsteen bakpoeder

ZO MAAK JE ZE:

Verwarm de oven voor op 185 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle iingrediënten in een kom tot een smeuïge massa, blijft de massa wat te droog, meer water toevoegen. Schep bergjes op de bakplaat. Hou ruimte tussen de koeken, want ze rijzen. Bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »