Kerst bonbons

Voor de topping heb ik stevia Icing poedersuiker ( glazuur) gebruikt. Het kleurtje kun je uiteraard zelf bepalen. Je kunt het wit laten, of kleuren met wat bietensap ( zie foto)

Dit heb je nodig:

Voor de topping;

  • vijf flinke eetlepels greensweet stevia Icing poedersuiker
  • haver of andere melkvervanging, ongeveer een eetlepel
  • bietensap, ongeveer een theelepel
  • biologische magere cacaopoeder

    Zo maak je het:

    Maal alle ingrediënten in de keukenmachine tot een stevige massa. Vul een spuitzak met kartelmond of gladde mond met de massa en spuit de vormpjes vol. Maak een stevig glazuur van alle ingrediënten en tip de topjes van de bonbons aan met het glazuur. Bestrooi met cacaopoeder.

Recept + fotografie: Monique van der Vloed

www.moniquevandervloed.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »