Peer Cake

Dit heb je nodig
Drie handperen, gewassen en in de schil gelaten, in stukken ( harde kernen verwijderen) + twee peren in kleine stukjes gesneden
anderhalve eetlepel Fiberfin of psyllium
100 gram lijnzaad
20 gram hennepzaad
10 gram chiazaad
10 gram sesamzaad
twee eetlepels Greensweet-stevia kristal sweet Xtra
een eetlepel wijnsteenbakpoeder
een kopje kokosrasp
drie eetlepels ghee of kokosolie
200 gram zonnebloempitten
een snufje ceylon kaneelpoeder

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 175 graden, vet een klein cakeblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Pureer alles, behalve de twee in stukjes gesneden peer, in de keukenmachine tot een fijne massa. Spatel de stukjes peer erdoor. Stort de massa in de vorm en verdeel. Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds goed controleren. Laat afkoelen. 

Recept en fotografie: www.moniquevandervloed.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »