ZWARTE KNOFLOOK MUFFINS

Dit heb je nodig:

  • 8 teentjes zwarte knoflook, in stukjes gesneden
  • 200 gram havermout
  • een oranje puntpaprika, in ringen gesneden
  • een tomaat, in stukjes gesneden
  • een eetlepel stevia sweet Xtra
  • twee flinke eetlepels kokosolie/vet op kamertemperatuur of een flink scheutje avocado olie
  • 175 ml water

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een muffintray met papieren vormpjes. Roer alle ingrediënten stevig door elkaar. Laat kort staan. Schep de vormpjes goed vol. Bak de muffins in het midden van de oven ( hete lucht) in ongeveer 35 minuten gaar, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

 

Bron: Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »