• Lorem ipsum

Greensweet Stevia Vloeibaar 30 ml

Wat is er handiger dan een klein meeneemformaat van je favoriete smaak van Greensweet vloeibare stevia!

We hebben de 6 favoriete smaken geselecteerd om deze ook in een 30 ml formaat te laten ontwikkelen zodat je deze heel handig mee kan in een tas of je binnenzak.

Zo heb je onze vloeibare stevia altijd bij de hand als je onderweg bent of op vakantie!

De 6 smaken zijn:

  1. aardbei
  2. chocolade
  3. caramel
  4. framboos
  5. vanille
  6. naturel

Greensweet vloeibare stevia kan worden toegevoegd aan water, koffie, thee, yoghurt, kwark, cake, koekjes en in tal van recepten. laat je inspireren en klik op deze link voor de recepten met Greensweet vloeibare stevia.

 

 

Stevia Vanille 30 ml
Stevia Vanille 30 ml
Een ideale suikervervanger om bv je koffie te zoeten, in je yoghurt en kwark te gebruiken maar ook om mee te koken en bakken. 100% natuurlijk zonder kaliumsorbaat of andere chemische toevoegingen.
€6,95
Stevia  Aardbei 30 ml
Stevia Aardbei 30 ml
Greensweet vloeibare stevia Aardbei geeft een heerlijke zoete smaak aan je water en daarnaast heeft het geen effect op de bloedsuikerspiegel en zorgt niet voor tandbederf.
€6,95
Stevia Chocolade  30 ml
Stevia Chocolade 30 ml
De vloeibare stevia chocolade is ideaal om je suikers te minderen (ook voor kinderen) Ideaal voor in (warme) melk, koffie, shake, desserts, etc. Past uitstekend in een koolhydraatarm dieet.
€6,95
Stevia Caramel  30 ml
Stevia Caramel 30 ml
Een ideale suikervervanger om bv je koffie te zoeten maar ook om mee te koken en bakken. 100% natuurlijk zonder kaliumsorbaat of andere chemische toevoegingen.
€6,95
Stevia Framboos 30 ml
Stevia Framboos 30 ml
Greensweet vloeibare stevia Framboos is nog steeds één van de populairste smaken in water , dus om limonade te maken (suikervrij!) Maar ook lekker in de yoghurt, kwark, ijsjes, toetjes etc. Bevat geen calorieën, koolhydraten , chemische toevoegingen.
€6,95
Stevia Naturel 30 ml
Stevia Naturel 30 ml
Greensweet vloeibare stevia Naturel heeft een heerlijke zoete smaak en daarnaast heeft het geen effect op de bloedsuikerspiegel en is het vrij van kunstmatige toevoegingen.
€6,95