• Lorem ipsum

Januari Musthave

15 Jan 2019
door Erin Noelle

Januari musthave: de producten van Greensweet!

 

Dit merk richt zich op de natuurlijke suikervervanger: stevia. Stevia (een kruid uit Paraguay) heeft als eigenschap dat het geen calorieën bevat, geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel en het bevat geen koolhydraten. Een ander groot pluspunt? Het tast de tanden niet aan! Hoe fijn! Dit vond Susan Jansen, de oprichtster van Greensweet, ook. Nadat zij dit ontdekte is ze op pad gegaan om een merk op te zetten met verschillende producten in het assortiment die gemaakt zijn van stevia.

Ik kreeg de vloeibare stevia toegestuurd om te proberen. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken voor in koffie of thee, maar is ook zeker geschikt om mee te bakken of te gebruiken als limonade. Say what!? Hoe perfect is dat. Een gezonde limonade voor Senn, eentje die zijn tandjes niet opvreet. Hier worden wij gelukkig van! Daarbij past het ook gewoon bij mijn voorkeur: het is een natuurlijk product.

Ik kreeg verschillende smaakjes opgestuurd: van aardbei tot chocolade en van mango tot vanille. Ik kreeg nog de tip van Susan om zeker eens de chocoladesmaak in de koffie te doen. Resultaat: STARBUCKS KOFFIE! Mijn god, dit is echt lekker !

Ook Senn lijkt fan. Althans, ik gaf hem zijn beker met de limonade van één van de fruitsmaakjes en hij dronk het op. Dus dan zit het wel goed. (Als hij iets heel vies vind dat beland het op de muur).

Het is met de druppeltjes wel een beetje spelen, de smaak komt al vrij snel tevoorschijn, dus het beste is om te beginnen met 1 druppel per keer. Gewoon even proeven en daarna weer toevoegen. Dan komt het zeker goed en weet je het voor een volgende keer!

Deze producten van Greensweet blijf ik zeker gebruiken. Hoewel wij thuis wel letten op de suikerinname (en je ontkom er echt niet aan, althans wij niet ;)), is het een fijn vervanger voor bijvoorbeeld het bakken, de koffie en de limonade! Toch een stukje gezonder.

 

Ook benieuwd? Shop het hier!

 

Liefs,
Erin

 

 

 

Bron/foto's: Erin, Miniliefde

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »