• Lorem ipsum

De suikervervangers van Green Sweet worden gemaakt van pure erythritol en/of zuivere steviolglycosiden. Hierdoor zijn ze altijd van hoge kwaliteit en 100% natuurlijk, zonder toevoeging van kunstmatige zoet- of smaakstoffen.

Steviolglycosiden komen voor in de bladeren van de steviaplant en zijn 100 tot 500 keer zoeter dan suiker. Green Sweet gebruikt hoofdzakelijk Rebaudioside A, de meest pure en zuivere vorm. Door kleine hoeveelheden van deze steviolglycoside te gebruiken, krijgen de vloeibare stevia druppels, zoetjes en syrups van Green Sweet een heerlijk zoete smaak. Daarnaast worden steviolgycosiden ook gemengd met andere suikervervangers. Green Sweet gebruikt hier pure erythritol voor die verkregen wordt uit mais. Erythritol heeft een zoetkracht van 75% ten opzichte van suiker en het is de enige polyol die geen calorieën bevat. Door een heel klein beetje (0,2%) steviolglycoside toe te voegen aan erythritol ontstaat een perfecte vervanger voor suiker met exact dezelfde structuur en zoetheid.

Omdat de verschillende suikervervangers van Green Sweet weinig tot geen calorieën of (opneembare) koolhydraten bevatten, zijn ze met name geschikt voor mensen die het gebruik van suiker moeten beperken, een speciaal dieet volgen of gewoon wat gezonder willen leven.

Benieuwd naar onze suikervervangers? Ontdek ze hier! 

Green Sweet producten