• Lorem ipsum

Sweet Drops (vloeibare stevia)

Wil je minder of zelfs helemaal geen suiker meer gebruiken? Kies dan voor de 100% natuurlijke suikervervangers van Green Sweet. Omdat er alleen gebruik gemaakt wordt van de puurste steviolglycosiden, heeft geen van deze producten een bittere of vieze bijsmaak. 
 
Green Sweet biedt je diverse mogelijkheden, zoals de verschillende smaken vloeibare stevia die verkrijgbaar zijn in een glazen flesje met pipet. Er is voor deze verpakking gekozen omdat glas recyclebaar is en dus milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een plastic flesje. Daarnaast houdt het bruine glas het zonlicht tegen waardoor de smaak niet aangetast wordt. En dankzij het pipet kun je de vloeibare stevia perfect doseren!
 
Vloeibare stevia van Green Sweet bevat geen calorieën, koolhydraten of kunstmatige zoetstoffen en is suiker-, gluten- en lactosevrij, halal en non GMO. Hierdoor is het geschikt voor een breed publiek zoals mensen die het gebruik van suiker willen beperken, een koolhydraatarm dieet volgen of bijvoorbeeld diabetespatiënt zijn. 
 
Maar vloeibare stevia van Green Sweet is vooral heel erg lekker. Er zijn verschillende smaken waarmee je in een handomdraai heerlijke suikervrije limonade maakt. En je kunt het natuurlijk ook in je thee of koffie, kwark of yoghurt, ijs of smoothie doen. Zelfs voor koken en bakken is vloeibare stevia een perfect alternatief, want de kwaliteit blijft stabiel tot 200 °C.
Stevia Drops Naturel 50 ml
Stevia Drops Naturel 50 ml
Wil je koffie, thee of bijvoorbeeld yoghurt lekker en verantwoord zoeten zonder smaakje? Dan is de Green Sweet vloeibare stevia naturel de beste keus.
€9,95
Stevia Drops Naturel 100 ml
Stevia Drops Naturel 100 ml
Voor de liefhebber die dagelijks vloeibare stevia naturel gebruikt is er ook een 100 ml voordeelverpakking. Natuurlijk zonder suiker, calorieën of kunstmatige toevoegingen.
€12,95
Stevia Drops Vanille 50 ml
Stevia Drops Vanille 50 ml
Eén van onze populairste producten, vloeibare stevia met de pure smaak van vanille!
€9,95
Stevia Drops Aardbei 50 ml
Stevia Drops Aardbei 50 ml
Vloeibare stevia met de smaak van aardbeien vinden kinderen vaak de allerlekkerste van allemaal!
€9,95
Stevia Drops Caramel 50 ml
Stevia Drops Caramel 50 ml
Vloeibare stevia met de volle smaak van caramel is een echte allemansvriend en past bij praktisch alle warme drankjes en zoete nagerechten.
€9,95
Stevia Drops Framboos 50 ml
Stevia Drops Framboos 50 ml
Deze vloeibare stevia met de smaak van framboos is erg populair als basis voor limonade of een heerlijke suikervrije mocktail!
€9,95
Stevia Drops Chocolade 50 ml
Stevia Drops Chocolade 50 ml
Je kunt er je koffie mee zoeten of bijvoorbeeld een heerlijke kop (warme) chocolademelk mee maken.
€9,95
Stevia Drops voordeelpakket koffie
Stevia Drops voordeelpakket koffie
Ben je een echte coffee lover? Kies dan voor dit koffie voordeelpakket en maak zelf de lekkerste combinaties!
€23,95
Stevia Drops voordeelpakket limo
Stevia Drops voordeelpakket limo
Wil je de lekkerste limonade of suikervrije mocktails maken? Kies dan voor het limonade voordeelpakket.
€23,95