• Lorem ipsum

Green Sweet heeft als missie de wereld een gezond en tegelijkertijd lekker alternatief te bieden voor suiker.

We zijn ons meer en meer bewust van het belang van gezonde voeding en we komen steeds meer te weten over de schadelijke effecten van suiker. Bij Green Sweet hebben we dat al vroeg onderkend en zijn we ruim tien jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van 100% natuurlijke suikervervangers. Van kristalstructuur tot vloeibaar en van zoetjes tot stroop. Met ruim 500 fysieke verkooppunten in de Benelux en verkoop via diëtisten, food coaches en gespecialiseerde webshops, zijn we met het merk Green Sweet inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland.

Omdat al onze suikervervangers weinig tot geen calorieën of koolhydraten bevatten, zijn ze uitermate geschikt voor iedereen die het gebruik van suiker wil beperken, diabetici of mensen die bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet volgen. Als zoetstof gebruiken we alleen pure erythritol en zuivere steviolglycosiden. Altijd 100% natuurlijk, zonder toevoeging van kunstmatige zoet- of smaakstoffen. Gluten- en lactosevrij, vegan, halal en non GMO. 

Onze kennis over voeding en gezondheid neemt gelukkig steeds verder toe. Wij gebruiken deze nieuwe inzichten om producten te ontwikkelen en te verbeteren zodat iedereen op een verantwoorde manier kan blijven genieten van zoet.

Erik Asselberghs
Algemeen Directeur