• Lorem ipsum

Waarom IK kies voor de producten van Greensweet-stevia.

5 Mar 2019
door Manon de Wit van Vegan Flavours

Waarom IK kies voor de producten van Greensweet-stevia

Regelmatig vragen mensen mij waarom ik de producten van Greensweet-stevia gebruik. ‘Je moet het zeker gebruiken voor jouw recepten?

Ten eerste MOET ik niets en ten tweede ben ik in aanraking gekomen met Greensweet-stevia vanuit mijn eigen zoektocht naar een gezonde versie van de witte suiker. In een later stadium ben ik inderdaad gevraagd om recepten te ontwikkelen met de diverse producten van Greensweet-stevia, maar ik had dus al daarvoor ZELF gekozen voor dit merk.

Waarom ik gekozen heb voor Greensweet-stevia?

In het verleden gebruikte ik al nauwelijks suiker. Ooit wel stevia gebruikt die je zo in de supermarkt kunt kopen. Die met een bittere nasmaak, je kent ze misschien wel. Heel goedkoop, maar ook ontzettend vies en daarnaast veelal ook niet veel beter dan de gewone witte suiker.

Want wist je dat de meeste stevia producten gewoon nog suiker bevatten? Daarnaast is er vaak maltodextrine aan het product toegevoegd. Beiden niet gezond, hoge glycemische index (GI) en niet koolhydraatarm (als je daar op wilt letten).

Toen ik vegan ben gaan eten kwamen de zoetmakers zoals: agave, rijststroop, dadelstroop, kokosbloesemsuiker en meer.... Allemaal zoetmakers met een vrij hoge glycemische index (GI). Daarnaast mopperden onze kinderen dat ze wel weer eens ‘normale’ cup cakes wilden maken. Blanke cup cakes i.p.v. cup cakes die bruinig ogen door de kokosbloesemsuiker. Ook konden zij de caramelachtige smaak van de kokosbloesemsuiker niet echt waarderen. In een bekende natuurwinkel kwam ik alternatieve witte suikers tegen. Diverse merken geprobeerd, maar het waren niet mijn smaken. In een andere natuurwinkel zag ik erythritol staan van Greensweet-stevia. Deze heb ik destijds gekocht en ik was meteen verrast. Eindelijk weer blanke cup cakes hier in huis. Cup cakes zonder een bittere nasmaak. De tweede zak werd snel bijgehaald en zo probeerde ik ook de vloeibare stevia vanille. Ik werd steeds enthousiaster over de producten van Greensweet-stevia.

Het is een gezonde stevia (zonder maltodextrine) en alle producten passen perfect in mijn veganistische levensstijl. Ook voor mensen die dus vegetarisch of koolhydraatarm eten is het geschikt. De meeste producten zijn ook glutenvrij, alleen de syrup gold niet. Door mijn enthousiasme met de producten van Greensweet-stevia ben ik gerechten gaan bedenken en online gaan zetten. Dit is opgevallen bij Greensweet-stevia. Na een leuk en inspirerende kennismaking ben ik meer recepten gaan bedenken. Nu post ik dus elke maand nieuwe recepten die gemaakt zijn met de producten van Greensweet-stevia. Persoonlijk was ik dus al blij met hun producten, maar ben nu nog enthousiaster geworden door het brede assortiment dat zij aanbieden.

Mijn zoektocht begon dus eerst met andere merken, maar eindigt bij Greensweet-stevia. Iets anders wil ik niet meer J. Twijfel je zelf nog over dit merk? Wist je dat zij ook sample zakjes/flesjes verkopen? Ga hier eerst mee aan de slag en oordeel dan zelf! Lees de verschillende blogs en kijk bij de diverse recepten die zij allemaal op hun website hebben staan.https://www.greensweet-stevia.nl/nl/

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »