Intro Blogster Greensweet Stevia

Intro Blogster Greensweet Stevia

Intro nieuwe blogster Beau

Hoi iedereen.

Mijn naam is Beau Jansen, 20 jaar en ik woon in Kerkdriel. Ik ben een vierdejaars Leisure Management studente aan de NHTV University of Applied Sciences in Breda. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen en ik hou van reizen. Zelf ben ik een grote fan van de producten van Greensweet Stevia en gebruik deze dagelijks.

Vanaf nu zal ik elke week een blog schrijven die op de website geplaatst zal worden. De blogs zullen gaan over gezonde lifestyle, de Greensweet producten, suikervrij eten en drinken, sporten en nog veel meer! Verder zal ik ook regelmatig berichten plaatsen op het Instagram account @Greensweetstevia.

Liefs,
Beau

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »