• Lorem ipsum

Review van Oahn's webshop over Greensweet vloeibare stevia

18 Jan 2018
door Oanh's Webshop

Greensweet vloeibare stevia druppels

Dit artikel gaat over Greensweet vloeibare stevia druppels. Ik leg uit wat Greensweet vloeibare stevia druppels zijn, waarom ik het graag gebruik en wat ik er het liefst van maak.

In tegenstelling tot een heleboel andere stevia druppels bestaat Greensweet helemaal uit natuurlijke ingrediënten. Ze worden namelijk gemaakt van pure extracten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van chemische smaakmakers of versterkers. De Greensweet druppels met cacaosmaak wordt bijvoorbeeld gemaakt van pure cacao. Mensen die hier allergisch voor zijn kunnen daarom dit smaakje beter overslaan. Daarnaast bevat de stevia geen calorieën, geen suikers en heeft het een glycemische index van nul.

Dat betekent dat het geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel, dat maakt de stevia druppels ook geschikt voor mensen met diabetes.

1 druppel staat gelijk aan 1 theelepel suiker. Je hebt er dus niet veel van nodig! Met het handige pipetje kan je precies doseren hoeveel je wilt gebruiken.

Het leuke is dat je met slechts een paar druppeltjes je baksels, drankjes en ander lekkers een verrassende smaak kan geven. De druppels kun je gebruiken in baksels tot 200 c. De smaak wordt wel iets minder door verwarming. Bij baksels mag je daarom best meer druppels gebruiken. De druppels vind ik het lekkerst in cakes, taarten, koekjes, limonade en yoghurt en koffie!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »