• Lorem ipsum

20190803111921_IMG_7766-01.jpg

 

Wat heb je nodig voor 1 portie:

 

  • 2 biologische eieren
  • 2 eL biologische Griekse yoghurt
  • 1/2 tl kaneel of chai kruidenmix
  • 2 tl kikkererwtenmeel
  • 1 tl psyllium vezels
  • 1 eL Greensweet Syrup Gold
  • Kokosolie of ghee 

Toppings:

  • 15 gram suikervrije chocolate chips, KoRo of gebruik pure chocolade 70% of hoger
  • 1/2 tl kokosolie
  • Greensweet Syrup Gold
  • Griekse yoghurt
  • Verse frambozen, blauwe bessen, aardbeien enz.
  • Bijenpollen (optioneel)

Zo maak je de glutenvrije koolhydraatarme wafels:

Klop de eieren met de yoghurt, syrup gold en de kruiden. Voeg de psyllium vezels en kikkererwtenmeel toe, roer goed en laat het beslag vervolgens 10-15 minuten staan. Verwarm een wafelijzer met wat olie of ghee, en verdeel het beslag over het wafelijzer. Bak de wafels 5-7 minuten. Maak ondertussen de chocoladesaus door de chocolate chips met de kokosolie te verwarmen in een pannetje.

Leg de wafels op een bord en garneer met de toppings en schenk de chocoladesaus erover.

 

Bron/foto: Manon van Healthy foodie manon