• Lorem ipsum

Kim van Verantwoord snoepen

Ik ben Kim, 25 jaar en gek op alles wat met voeding en sporten te maken heeft! Ik ben fysiotherapeut en daarnaast leefstijlcoach. Ik begeleid via Verantwoord snoepen heel graag mensen naar een verantwoorde leefstijl op een lekkere en fijne manier.
Je leeft maar 1 keer dus werken aan een verantwoorde levensstijl moet wel leuk en lekker blijven. ‘Balance is the key’ is mijn motto. Op de Instagram van @verantwoordsnoepen vind je dus voornamelijk lekkere, maar verantwoorde recepten. Natuurlijk brengt een stukje taart niet meteen je hele leefstijl overhoop dus laat ik die lekkernijen ook wel eens zien. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk informatie delen over een verantwoorde leefstijl en hoe dit te bereiken. Iedereen heeft recht op een gelukkig, mooi en verantwoord leven!

Naast het koken en bakken wat ik helemaal geweldig vind, zit ik ook graag op de mountainbike of doe ik aan krachttraining. Zo probeer ik zoveel mogelijk mensen te inspireren om te bewegen, te ontspannen en voornamelijk heerlijk te eten! Ik deel naast recepten dus ook informatie over bewegen en je mindset.
Genieten van voeding en je niet schuldig voelen is het allerbelangrijkste.

De producten van Green Sweet passen perfect bij deze gedachtes!