Tropisch ontbijt taartje
Ontbijten met taart, wie wil dat nou niet
" Dit taartje kan je een dag van te voren al maken en in de ochtend kan je hem koud maar ook warm eten. Eventjes voor een paar minuten in de oven en je heb een lekker warm ontbijtje. Ook is dit taartje ideaal om mee te nemen en lekker op school of je werk op te eten. Je kan lekker afwisselen qua vulling met fruit van het seizoen. Ik ben dit keer voor ananas gegaan, want ik had wel zin in een tropisch fruittaartje. " schreef Tiffany op haar blog.
Wat heb je ervoor nodig:
-35 gram muesli
-10 gram meel (volkoren, haver, spelt, tarwe, boekweit of amandelmeel)
-15 tot 20 gram boter
-Fruit naar keuze
Zo maak je dit heerlijke taartje:
Vet een tartelette-vorm in. Smelt de boter in een pannetje of in de magnetron.
Meng de gesmolten boter en wat Greensweet Syrup Clear met de muesli.
Duw met je vingers het muesli mengsel in de tartelette-vorm en laat deze voor 15 minuten hard worden in de koelkast.
Snij ondertussen de ananas en meng dit (als je van zoet houd) met een beetje erythritol of syrup clear. Verdeel dit mengsel over de muesli boden en klaar is je ontbijttaartje. Serveer het met een schep yoghurt/kwark voor nog een frisse touch.