• Lorem ipsum

Greensweet Stevia Aanbevelingen

Monique van der vloed

Lifelivelove

O My God, volgens mij heb ik de stevia hemel op aarde gevonden, ik kan mijn geluk niet meer op.
Dag saaie kwark die nergens naar smaakt, welkom amandelmelk chocolademelk die je onbeperkt kan drinken, hallo caramel wat heb ik gemist  en ga zo maar door. Zelfs de kids roepen nu mama kan toveren, water wat eerst gewoon saai water wordt is nu met 1 drupje van dit magische goedje ranja, heerlijk gewoon. Lees hier het hele verslag

Addicted2Beauty

Het is altijd mooi meegenomen als een product minder of geen suiker bevat, maar het moet natuurlijk niet ten kosten gaan van de smaak. En ik was eerlijk gezegd wel bang voor een soort bijsmaak. Maar dat was absoluut niet het geval. Het smaakt echt naar chocolade en het is écht heerlijk! De romige en licht zoete smaak van de Greensweet stevia chocolade verdient een dikke voldoende! Wij hebben de melk chocolade met amandelen opnieuw bestelt, dat is ook echt onze favoriet! Lees hier het hele verslag.


Easyhealthylife

De vloeibare stevia is erg fijn! Je hebt maar een paar druppels nodig om iets zoet te maken. Zo heb je al een calorie- en guilty vrij 'siroopje' door een paar druppeltjes in een glas water te doen. Zelf drink ik mijn koffie en thee graag zonder suiker of zoet, maar heb bezoek laten testen en en ze vonden het met vloeibare stevia net zo lekker! Het verwerkt ook goed in pannenkoekjes of in je pap! Lees hier het hele verslag.


Mama Angelique

Ik moet zeggen dat ik het een hele uitkomst vind wat betreft de zoetstoffen in vloeibare vorm. Je druppelt ze makkelijk in een flesje water of een glas water! Zo krijgt ook Keano niet teveel kunstmatige kleur- en zoetstoffen binnen, wat wij dan weer merken in zijn gedrag. En dan de chocolade repen….Mijn hemel wat lekker! Benieuwd naar het complete verhaal van Mama Angelique?

 

Andra van der Loos, Vitalya

Ik heb sinds de Therapeutenbeurs afgelopen zondag kennisgemaakt met jullie product ‘greensweet-stevia’ en deze meteen opgenomen in het assortiment van onze winkel. Ik ben ook therapeut en heb een praktijk als natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige. Ik heb er meteen recepten mee gemaakt voor cliënten! Een fantastisch product zeg!


Eva, Het Leef van Eef

Eva (geboren in 1990 in Haarlem) houdt een blog bij met wat haar bezighoudt in het dagelijkse leven waarbij ze uitzoekt wat de mooiste, leukste en inspirerende plekken op aarde zijn. Daarnaast schrijft ze over alles het het leven 'lovely' maakt. Een van die dingen is haar ontdekking van de suikervrije chocoladerepen van Greensweet-Stevia, die naar haar eigen zeggen ook echt naar heerlijke chocolade smaakt. Benieuwd naar haar verhaal?
 

Ninian (20) Boost your health

Ninian (20) staat voor gezond eten, bewegen en een gezonde leefstijl. Ninian heeft voor Boost year health een super leuke review geschreven over onze vloeibare stevia Sinaasappel en Mint. Benieuwd wat haar ervaring is? Lees het hier.

Goed eten, gezond leven

Vanessa schreef op de website van Goed eten & gezond leven een stuk over wat er nu zo speciaal is aan onze stevia. Benieuwd wat haar ervaring is. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Boost your health

Boost your health is een website dat mensen wil informeren en inspireren op het gebied van gezonde voeding, lifestyle, bijzondere producten, workshops, events, beauty, fashion en sport. Op hun website staat een leuke review over onze chocolade. Klik hier om het artikel te lezen.

 

Herbalgreeninfinitea

Een super mooie review van onze chocolade op herbalgreeninfinitea. Klik hier om het artikel te lezen. Eerder schreven ze ook al een artikel over Greensweet vloeibare stevia. Deze kun je hier lezen.

De Weegschaal

Conclusie van De Weegschaal: Zeker de moeite van het proberen waard, ook al vanwege de grote keuze aan smaken. Let wel op de dosering, en bij bakken ook op eventuele andere zoetstoffen in het recept. Benieuwd naar hun complete review?
 

Lisanne Leeft

Lisanne schreef op haar eigen mind- en lifstyle blog een artikel over onze producten. Klik hier om het artikel te lezen.