• Lorem ipsum

 

Greensweet stevia producten bevatten geen calorieën, geen toegevoegde suikers en heeft een glycemische index van nul en is daardoor erg geschikt als vervanger van suiker.

Benieuwd hoe u Stevia kunt toepassen in uw gerechten en waar u het beste stevia kopen? Dan is Greensweet Stevia dé webshop voor al uw benodigdheden! U kunt hier niet alleen (tegen de beste prijs) hoogwaardige zoetstoffen en stevia kopen, maar wij leggen u ook uit waar u op moet letten en geven u inspiratie voor het maken van de lekkerste gerechten met stevia.

Koop Greensweet stevia online:

Producten van Greensweet stevia zijn al lange tijd te vinden in vele gezondheid- en biologische winkels, sportscholen, bij diëtistes, voedingscoaches en zorginstellingen. Maar sinds kort kunt u het gehele assortiment aan Stevia producten ook gemakkelijk in de webshop van Greensweet Stevia kopen. De producten heb je dan binnen enkele dagen in huis (gratis verzendkosten als je voor meer dan € 30,00 aan producten bestelt). Betalen via uw eigen bank (iDeal) is mogelijk.

klik hier voor onze verkooppunten 

Let op bij het kopen van stevia !

Veel leveranciers voegen Isomalt ( = kunstmatige zoetstof!) of Maltodextrine toe aan hun Stevia producten. Dit zijn kunstmatige zoetstoffen die koolhydraten bevatten die ervoor zorgen dat uw stevia product koolhydraten bevat (en dus ook calorieën!). Deze moet je dus vermijden als je een dieet volgt of als je diabetes hebt. Producten van Greensweet Stevia zijn daarentegen puur natuur. Bij ons kunt u alleen zuivere Stevia kopen met een hoog percentage aan stevioglycosiden (98%), zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen. Deze zijn niet alleen natuurlijker en gezonder, maar ook een stuk zoeter waardoor u minder zoetstof hoeft te gebruiken.

Greensweet Stevia heeft een gevarieerd assortiment aan hoogwaardige stevia zoetstoffen en producten. klik hier voor al onze producten