• Lorem ipsum

Stevia Groothandel

Greensweet stevia is importeur en groothandel in hoogwaardige stevia producten.
Wil je Greensweet-stevia producten opnemen in jullie assortiment? Bent u werkzaam in retail, horeca en op zoek naar een stevia groothandel met hoogwaardige producten? Dan is Greensweet Stevia de perfecte partner. Greensweet Stevia houdt zich al enkele jaren bezig de import en verkoop van verschillende stevia producten. Met inmiddels meer dan 500 verkooppunten hebben zij zich succesvol bewezen op de Nederlandse markt.
 
GREENSWEET STEVIA PRODUCTEN

Greensweet Stevia levert steviolglycosiden 100 % zuiver in poedervorm, vloeibaar en in tabletjes (de zogenaamde ‘zoetjes’). Greensweet Stevia vloeibaar is handig te gebruiken als zoetstof in warme en koude dranken als koffie, thee, yoghurt maar ook in smoothies of jam. De zoetjes zijn voor warme dranken. Om met steviolglycosiden te bakken is er Greensweet kristal. Het lijkt op suiker en is zelfs een kristal. Het zuivere poeder is geweldig zoet ( ongeveer 300 x zoeter dan suiker) en geschikt voor het zoeten van warme en koude dranken en om mee te bakken en koken.

 

DE STEVIA GROOTHANDEL VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Greensweet-stevia is importeur en groothandel in hoogwaardige Steviaproducten en stevia zoetstoffen. Wij leveren aan diverse zakelijke klanten in onder andere de retail en horeca. Vele winkelketens, inkooporganisaties, maar ook importeurs van bijvoorbeeld voedingssupplementen, afslankproducten en dieetvoeding weten Greensweet Stevia groothandel te vinden als betrouwbare leverancier in Nederland.

 
GREENSWEET STEVIA ONDER PRIVATE LABEL
 

Greensweet Stevia is importeur en groothandel van stevia producten. Voor bijvoorbeeld winkelketens, inkooporganisaties, maar ook importeurs van bv. voedingssupplementen, afslankproducten en dieetvoeding is het mogelijk om onze stevia producten onder private label te laten produceren. Denk bijvoorbeeld aan vloeibare stevia in verschillende smaken, chocolade, zoetjes en poeders.

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en puur natuur. Greensweet stevia bevat enkel zuivere stevia met een hoog percentage aan stevioglycosiden (98%) zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen.


 

Heeft u interesse in stevia producten onder uw eigen label?
Dan is Greensweet Stevia de ideale partner als het om stevia private label gaat.
Bel ons op 073 6909025 of stuur ons een mail via [email protected] dan geven we u hier graag meer informatie over.

GREENSWEET WEDERVERKOPER WORDEN?

  • Geen minimale orderkosten!
  • Ruim assortiment
  • Hoogste kwaliteit stevia producten
  • Marketingondersteuning dmv vermelding Social Media en flyers
  • Testers in alle smaken beschikbaar
  • Een klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar team.

Neem contact met ons op; [email protected]

Diëtisten en voedingsdeskundigen

Gemiddeld genomen is het percentage overgewicht onder volwassenen in 30 jaar met ruim 50% gestegen. Overgewicht en obesitas behoren tot de belangrijkste volksgezondheidsproblemen van dit moment. Greensweet-stevia helpt bij het ​​verantwoordelijk gewichtsverlies door het toevoegen van een vleugje natuurlijke zoetheid aan levensmiddelen en dranken,  zodat uw cliënten nog steeds dagelijks kunnen genieten van hun yoghurt, thee en dergelijke zonder afbreuk te doen aan het gewichtsverliesprogramma of het toevoegen van ongewenste chemische stoffen aan het dieet. De natuurlijke zoetmiddelen van Greensweet-Stevia zijn hét alternatief voor suiker aangezien deze geen calorieën bevatten, geen effect hebben op de bloedsuikerspiegel en ook geen koolhydraten bevatten.

Wilt u meer informatie over Greensweet-stevia producten voor uw praktijk? Neem dan contact op.

Reformzaak en drogisten

Er zijn vele merken Stevia, ook in de supermarkten wordt Stevia verkocht. Helaas met een zeer laag percentage steviolglycoside (3%) vermengd met Maltodextrine. Maltodextrine is een koolhydraat wat je graag vermijdt bij een dieet of als je diabetes hebt. Onze producten zijn bij de reguliere groothandels zoals Holland Pharma en Unipharma verkrijgbaar maar u kunt uiteraard ook rechtstreeks bij ons terecht.

Wilt u meer informatie en/of voorlichting over onze producten? Neem dan contact op.

Zorginstellingen

Steeds meer zorginstellingen stappen over naar Steviaproducten.

Wilt u meer informatie om de kunstmatige zoetstoffen te vervangen voor stevia? Neem dan contact op met ons, we vertellen u graag de mogelijkheden.