Herfst muffins
Wat heb je nodig:
- 1 peer
- 1 ei
- 50 gram speltbloem
- 15 gram whey in de smaak speculaas
- 100 ml alpro soja yoghurt
- 10 gram cranberries
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl baking soda
- 1 tl kaneel
- 1 el Green Sweet brown
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Weeg alle ingrediënten af en doe ze bij elkaar in een schaaltje
- Verdeel het beslag over 6 vormpjes, ik gebruikte deze keer vierkante siliconen vormpjes. Deze kocht ik bij de Xenos.
- Zet de herfst muffins voor ongeveer 15-20 minuutjes in de oven
De muffins zijn zowel warm als koud erg lekker!
ENJOYYYY
Macros per muffin (6)
KCAL: 76
E: 5 gram
K: 10 gram
V: 1 gram
@foodforfemke