• Lorem ipsum

Wat heb je nodig? 

  • 50 g Erythritol
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 60 ml halfvolle melk/ plantaardige melk
  • 125 g plantaardige boter op kamertemperatuur
  • 4 eieren M
  • 1 tl vanille extract
  • 1 tl speculaas kruiden
  • handje kruidnoten

Hoe maak je het? 

  • Verwarm de oven voor op 180°C Boven- en onderwarmte
  • Klop de boter samen met de suiker romig. Voeg vervolgens de melk, eieren, extract en kruiden toe en mix tot een luchtig beslag.
  • Zeef de bakmeel en spatel deze voorzichtig door het beslag. Zodat het beslag nog goed luchtig blijft.
  • Rol de kruidnoten door een beetje bloem en spatel deze ook voorzichtig door het beslag.
  • Verdeel het beslag over 12 muffin bakvormpjes en bak de muffins goudbruin en gaar in ongeveer 14 minuten.
  • Steek een sateprikker in de muffins om te zien of ze gaar zijn. Als de prikker er droog uitkomt is hij klaar!

Bron/foto: Kim van @verantwoordsnoepen