Speculaas muffins

Wat heb je nodig?
- 50 g Erythritol
 - 150 g zelfrijzend bakmeel
 - 60 ml halfvolle melk/ plantaardige melk
 - 125 g plantaardige boter op kamertemperatuur
 - 4 eieren M
 - 1 tl vanille extract
 - 1 tl speculaas kruiden
 - handje kruidnoten
 
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 180°C Boven- en onderwarmte
 - Klop de boter samen met de suiker romig. Voeg vervolgens de melk, eieren, extract en kruiden toe en mix tot een luchtig beslag.
 - Zeef de bakmeel en spatel deze voorzichtig door het beslag. Zodat het beslag nog goed luchtig blijft.
 - Rol de kruidnoten door een beetje bloem en spatel deze ook voorzichtig door het beslag.
 - Verdeel het beslag over 12 muffin bakvormpjes en bak de muffins goudbruin en gaar in ongeveer 14 minuten.
 - Steek een sateprikker in de muffins om te zien of ze gaar zijn. Als de prikker er droog uitkomt is hij klaar!
 
