• Lorem ipsum

 

Wat heb je nodig?   

  • 100 g plantaardige roomboter
  • 80 g Erythritol
  • 30 g vanille suikervervanger
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 banaan
  • 180 g amandelmelk
  • 200 g tarwebloem
  • 10 g bakpoeder
  • 2 tl gemalen kardemom
  • 1 tl kaneel
  • 3 peren

Hoe maak je het? 

  • Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte
  • Prak de banaan en mix deze met de melk.
  • Zeef de bloem, bakpoeder en de kruiden. Schil en snijd de peren in plakjes.
  • Smelt de boter met de suikervervangers en vanille-extract in een pan op laag vuur. Meng dit vervolgens door de melk. Voeg de bloem toe en spatel dit door elkaar tot een glad beslag.
  • Bedek de bakvorm met bakpapier en verdeel de perenplakjes over de bodem. Giet hier het beslag overheen en zorg dat het beslag goed verdeeld is.
  • Bak de cake nu in ongeveer 45 minuten goudbruin en gaar!