• Lorem ipsum

Wat heb je nodig: 
Voor de Oreo:
225 gram amandelmeel
Vier eetlepels Carob-poeder of cacaopoeder
Drie eetlepels Green Sweet Extra Sweet
Warm water

Voor de vulling :
Een rijpe avocado
Twee eetlepels Green Sweet Extra Sweet
175 gram amandelmeel

Om te garneren :
Green Sweet Icing

Hoe maak je het: 

1) Verwarm de oven voor op 170 *C, bekleed een bakplaat met bakpapier
2) Meng alle ingrediënten voor de Oreo in een kom en voeg beetjes warm water toe tot er een stevige massa ontstaat. Smeer deze uit op de bakplaat. Maak met een kleine ronde koek uitsteker rondjes in het deeg. Heb je geen klein rondje ? Gebruik dan een klein dekseltje of dopje. Bak de koek in het midden van de oven in ongeveer 45 minuten gaar, blijf tussentijds controleren. 
3) Kneed alle ingrediënten voor de vulling tot een stevige massa, en vul een wegwerp-spuitzak met de vulling.
4) Haal de rondjes uit de gebakken koek, spuit telkens op één rondje wat van de vulling en druk een ander rondje erop.
5) Bestrooi met Green Sweet Icing

Bron: Monique van der Vloed