• Lorem ipsum

IMG_2503-1200x800.jpg

Dit heb je nodig: 

  • 2 bananen, gepureerd
  • 20 gram rauwe cacaopoeder
  • 10 gram baking soda of bakpoeder
  • 2 eetlepels Green Sweet Extra Sweet
  • een koffiekopje ongezouten, ongebrande ( liefst biologische) pinda’s
  • 350 gram havermout meel ( havermout in de blender tot meel vermalen)
  • warm water

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten in een kom goed door elkaar en voeg beetjes warm water toe tot er een stevige, smeuïge massa ontstaat. Schep bergjes op de bakplaat en bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-35 minuten. Blijf goed controleren. Laat afkoelen.

Je kunt de koeken dagenlang bewaren in een goed afgesloten box . Eet een koek, zodra er meer behoefte is aan energie.

 

Bron/foto: Monique van der Vloed