• Lorem ipsum

kokos banaan chocolade.jpg

Dit heb je nodig: ( taartje is goed voor 6-8 personen )

  • 2 bananen, fijn geprakt
  • 2 flinke eetlepels Green Sweet Extra Sweet 
  • 1 theelepel vanille bourbon ( optioneel)
  • 500 gram havermoutmeel ( havermout in de blender tot meel vermalen)
  • 1 koffiekopje kokosrasp
  • 3 eetlepels kokosolie, gesmolten
  • 5 eetlepels biologische magere cacaopoeder
  • warm water

Voor de topping:

  • een banaan
  • ceylon kaneelpoeder

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een lage ronde vorm ( 20-22 cm) met bakpapier. Roer alle ingrediënten voor de taart in een kom stevig door elkaar en voeg steeds beetjes warm water toe tot de massa smeuïg is geworden. Stort het beslag in de vorm en verdeel. Breek de banaan in stukjes en verdeel ze over de taart. Bestrooi met ceylon kaneelpoeder. Bak de taart in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

Je kunt uiteraard nog tal van lekkers aan het beslag toevoegen, zoals zaden, noten en pitten!

 

Bron/foto: Monique van der Vloed