• Lorem ipsum

Wat heb je nodig:

Voor de vulling:

Voor de chocoladelaag:

Zo maak je ze:

Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer de greensweet extra sweet door de havermout en voeg water toe tot de massa stevig is geworden. Stort uit op de bakplaat en smeer dit zo dun mogelijk uit. Bak de plak in het midden van de oven gaar in ongeveer 40 minuten. Laat afkoelen

Snij de plak in lange repen en snij deze in gelijke stukken. Roer de cacaopoeder en de greensweet extra sweet goed door elkaar en voeg beetjes water toe tot de massa is veranderd in een dik glazuur. Besmeer steeds een deel van een plak, en druk er een ander deel op.

Laat de cacaoboter au-bain-marie smelten. Roer de cacao en de greensweet extra sweet erdoor. Gebruik een kleine vierkante schaal of bord. Zet de stukken in de schaal en giet nu de cacaomassa erin.

Zorg ervoor dat de stukken onder zijn gedompeld in de chocolade. Laat dit ongeveer 3 uur op harden. Als het buiten koud is kun je deze schaal even buiten zetten, dan is alles zo hard.

Haal de massa voorzichtig uit de schaal, en snij de stukken in blokjes.

 

Bron/foto: Monique van der Vloed