• Lorem ipsum

106401014_725793338194441_2253079141505533833_n.jpg

Wat heb je nodig:

  • 60 gram hazelnootmeel
  • 60 gram volkoren speltmeel
  • 60 gram zoete aardappel
  • 1 ei
  • 5 eetlepels pindakaas
  • 1 theelepel venkel
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 eetlepel mazhar (oranje bloesemwater)
  • 2 eetlepels Greensweet Brown of Erythritol
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 60 gram pure chocolade (in stukjes gehakt)

Zo maak je deze heerlijke cookies:

Verwarm je oven voor op 180 graden. Bekleed je bakplaat met bakpapier.
Kook de zoete aardappel eerst, pureer deze en meng alle ingrediënten er doorheen.
Maar er bolletjes van en druk deze plat op een bakplaat.
Druk er wat nootjes (pistache) op en bak ze in 25 af.
 
Smullen maar!