• Lorem ipsum

boho_tiffin_163031346995424.jpg

Wat heb je nodig voor 2 lolly's:

  • 25 gram speltmeel,
  • 25 gram havermeel,
  • 10 gram raw cacao,
  • 10 gram greensweet brown,
  • ½ theelepel wijnsteenbakpoeder,
  • ½ theelepel bakingsoda,
  • 50 ml water of plantaardige melk. 

Zo maak je deze heerlijke lolly cake:

Verwarm de oven voor op 180 graden en zorg dat je een siliconen ijsvorm hebt en 2 lollystokjes. 

De siliconenvorm voor de ijsjes heb ik gehaald bij keukenwinkel.nl 

Doe alles in een kom en meng goed door elkaar. Geen klontjes meer? Dan ben je klaar. Wil je het zoeter? Voeg dan meer greensweet brown toe. 

Het beslag giet je over in jouw vorm en zet je voor ongeveer 15-18 min. in de oven. 

Haal jouw lolly cake uit de oven en laat afkoelen. 

Smelt 50 gram pure chocolade au bain marie (vegan witte chocolade kan ook). 

Besmeer de bovenkant van jouw lolly's met de gesmolten chocolade en bestrooi het met wat gecrushte hazelnootjes (of een andere noot). 

 

Bron/foto: Manon de Wit van Vegan flavours