Poodle doodle balletjes van @dekleinewildebizon (Instagram )
Wat heb je nodig:
- 120 gram boter
- 120 gram pindakaas
- 130 gram Kokosmeel
- 75 gram gehakte noten
- 50 gram gemalen lijnzaad
- 85 gram chocolade 85%
- 30 gram kokosolie
Bereiding:
- smelt de boter en de pindakaas in een grote kom en meng dit goed door elkaar.
- Voeg de Kokosmeel, gehakte noten en gemalen lijnzaad samen met de erhytritol toe. Meng dit alles goed door elkaar.
- Plaats het mengsel voor 15 minuten in de vriezer.
- Draai van het mengsel balletjes.
- Smelt de kokos olie samen met de chocolade en roer het mengsel goed door.
- Dompel de balletjes onder zodat ze helemaal bedekt zijn met chocolade.
- Leg ze op een bak papiertje en bestrooi met de erhytritol van Greensweet.
- Plaats de balletjes in de koelkast zodat de chocolade kan stollen.
In de koelkast bewaren.