• Lorem ipsum

!cid_C16D8D20-4793-404A-A1F6-FC0918518841.jpg

Wat heb je nodig:

- 120 gram boter

- 120 gram pindakaas

- 130 gram Kokosmeel
- 75 gram gehakte noten 
- 50 gram gemalen lijnzaad
 
- 85 gram chocolade 85%
- 30 gram kokosolie
 
Bereiding:
- smelt de boter en de pindakaas in een grote kom en meng dit goed door elkaar.
- Voeg de Kokosmeel, gehakte noten en gemalen lijnzaad samen met de erhytritol toe. Meng dit alles goed door elkaar.
- Plaats het mengsel voor 15 minuten in de vriezer.
- Draai van het mengsel balletjes.
- Smelt de kokos olie samen met de chocolade en roer het mengsel goed door.
- Dompel de balletjes onder zodat ze helemaal bedekt zijn met chocolade. 
- Leg ze op een bak papiertje en bestrooi met de erhytritol van Greensweet.
- Plaats de balletjes in de koelkast zodat de chocolade kan stollen.
 
In de koelkast bewaren.