Mosterd

mosterd.jpg

 

Mosterd maken is niet moeilijk. Wat zeg ik? Het is een koud kunstje. Je kunt je homemade mosterd het beste bewaren in een goed afsluitbare schone glazen pot in de koelkast op de bovenste plank of waar de andere sauzen bewaart. Het blijft zo’n twee weken lekker, daarna neemt de kwaliteit en smaak af. Dit zeer eenvoudige recept geeft een heerlijke mosterd! 
 
Dit heb je nodig:
 
  • 4 eetlepels gele mosterdpoeder ( zie hierboven)
  • 200 ml biologische natuurazijn
  • een eetlepel kurkuma/peper mix ( door elkaar mengen)
  • twee eetlepels komijnpoeder
  • een theelepeltje Greensweet Extra Sweet 
  • een snufje Keltisch zeezout
  • anderhalve eetlepel aardappelzetmeel
Zo maak je het:
 
Roer alle ingrediënten stevig door elkaar, tot de gewenste dikte is ontstaan. Wil je het wat dikker? Voeg er dan nog wat extra aardappelzetmeel aan toe.
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »