• Lorem ipsum

kokosbananenbrood.jpg

Wat heb je nodig:

Zo maak jet het:

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier of vet het in met plantaardige boter.

Doe de droge ingrediënten in een kom en meng door elkaar.

In een andere kom prak je de bananen fijn. Voeg daarna de kokoscream en Greensweet vloeibare stevia vanille druppels toe. Goed roeren.

Schep het bananenmengsel nu bij het meel en roer goed door.

Giet het bananenmengsel nu over in het bakblik. Pak de losse banaan. Verwijder de schil, snijd de banaan horizontaal door en druk de banaan met de bolle kant naar beneden in het beslag.

Schuif het bakblik in de oven en na ongeveer 50-60 minuten is jouw kokos- bananenbrood klaar.

Haal jouw kokos- bananenbrood uit de oven en laat eerst 10 minuten afkoelen. Daarna verder laten afkoelen. Snijd de cake nog niet aan! Het voelt nog zacht aan, maar met een beetje geduld komt dit helemaal goed.

Is jouw kokos- bananenbrood goed afgekoeld? Voelt het nog wat slapjes aan? Zet het dan eerst in de koelkast. Zo wordt het brood wat steviger. Snijd het daarna in 12 plakken. Bewaar het brood in de koelkast. Je kan ook een aantal plakken invriezen.

Lekker opeten met bv. een laagje pindakaas of notenspread. Leg er dan nog wat extra plakjes banaan op, mmmmmmmm

 

Bron/foto: Manon de Wit