Kokos pannenkoek

IMG_0739.jpg

 

Wat heb je nodig: 1 portie  

14 gram kokosolie,

1 el Greensweet Sweet Caramel (of een andere smaak),

28 gram kokosmeel,

1 eetlepel psyllium vezels,

1 theelepel bakpoeder,

120 ml plantaardige melk,

snuf Himalaya zout

wat Greensweet vloeibare stevia (bv. caramel, vanille of kokos).

Top: wat amandelpasta, kokosslagroom en homemade granola.

Zo maak je de pannenkoek:

Stap 1

Zet de oven aan op 175 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier.

Stap 2

Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.

Stap 3

Meng in een andere kom de natte ingrediënten met elkaar en voeg het natte mengsel toe aan het meel. Goed met elkaar mengen.

Stap 4

Wanneer het vocht opgenomen is door het meel, kan je het deeg overscheppen op de beklede bakplaat. Maak een cirkel zoals een pannenkoek.

Stap 5

Schuif de bakplaat in de oven en bak de pannenkoek in ongeveer 15-20 minuten. De pannenkoek wordt harder, wanneer het buiten de oven afkoelt.  

Stap 6

Besmeer de pannenkoek met bv. kokosslagroom, wat amandelpasta en maak het af met homemade granola of wat bessen.

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »