Kokos pannenkoek
Wat heb je nodig: 1 portie
14 gram kokosolie,
1 el Greensweet Sweet Caramel (of een andere smaak),
28 gram kokosmeel,
1 eetlepel psyllium vezels,
1 theelepel bakpoeder,
120 ml plantaardige melk,
snuf Himalaya zout
wat Greensweet vloeibare stevia (bv. caramel, vanille of kokos).
Top: wat amandelpasta, kokosslagroom en homemade granola.
Zo maak je de pannenkoek:
Stap 1
Zet de oven aan op 175 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier.
Stap 2
Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.
Stap 3
Meng in een andere kom de natte ingrediënten met elkaar en voeg het natte mengsel toe aan het meel. Goed met elkaar mengen.
Stap 4
Wanneer het vocht opgenomen is door het meel, kan je het deeg overscheppen op de beklede bakplaat. Maak een cirkel zoals een pannenkoek.
Stap 5
Schuif de bakplaat in de oven en bak de pannenkoek in ongeveer 15-20 minuten. De pannenkoek wordt harder, wanneer het buiten de oven afkoelt.
Stap 6
Besmeer de pannenkoek met bv. kokosslagroom, wat amandelpasta en maak het af met homemade granola of wat bessen.