• Lorem ipsum

chocopasta.jpg

 

Wat heb je nodig voor een klein potje:

200 gram macadamia noten,

snuf Himalaya zout,

1 theelepel extra virgin kokosolie,

2 el raw cacao 

2-3 el Greensweet sweet chocolade

 

Zo maak je het:

Stap 1

Doe de noten in de keukenmachine en maal fijn. Laat het apparaat aanstaan, zodat de noten olie afgeven. Er ontstaat nu een pasta achtige vorm. Schraap zo nu en dan de randen leeg.

Stap 2

Wanneer je een pasta achtige substantie hebt, voeg je het zout toe, de kokosolie en de raw cacao. Goed mixen.

Stap 3

Breng op smaak met de Greensweet sweet chocolade. Voeg telkens 1 el toe en proef of het zo zoet genoeg is.

Stap 4

Doe de pasta in een potje en zet in de koelkast. Lekker op een (desem)boterham, maar als dip is het ook erg lekker!

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours