Cheesecake in a jar
Wat heb je nodig:
Bodem:
25 gr. roomboter
100 gr. Amandelmeel
1 eiwit
1 eetl koekkruiden
Vulling:
150 gr roomkaas light (Philadelphia)
200 ml opgeklopte slagroom
6 druppels Greensweet vloeibaar Vanille
Gelei:
200 gr. rood fruit (diepvries)
20 gr. Greensweet Gelei Kristal
Zo maak je het:
* verwarm de oven voor op 180C°
Bodem:
1. Smelt de boter en meng samen met de ingrediënten voor de bodem tot een stevig mengsel.
2. Leg bakpapier op de ovenplaat en verdeel het mengsel over de plaat en druk goed aan. Bak de bodem voor 15 min in de oven en laat vervolgens afkoelen
Vulling:
1. Klop de slagroom lobbig samen met de Greensweet Sweet Intens.
2. Doe de rest van de ingrediënten van de vulling erbij en mix tot een egaal mengsel.
Gelei:
1. Pureer het fruit en verwarm in een pannetje met de Greensweet Jam Gelei Kristal.
Opbouw:
1. Verkruimel de afgekoelde bodem en doe dit onderin de weckpot.
2. Doe hierna de vulling er boven op.
3. Als laatste de Gelei van rood fruit.
Laat de weckpot zeker 1 uur in de koelkast staan (beter een aantal uur)
* Tip: Je kunt ook meerdere laagjes maken i.p.v van elke laag één.
Bron/foto: Sweet Benefits (Stacy van den Abeele)