Crumble

59641250_672182533230320_4571331892988608512_n.jpg

Wat heb je nodig:

400 gram (diepvries) aardbeien
400 gram rabarber (stukken gesneden)
1 el sinaasappelrasp
Stukje verse gember

In een steelpannetje doen met een scheutje water. Breng aan de kook. Het is klaar, wanneer rabarber uit elkaar valt. Overtollig vocht afgieten.

40 gram Greensweet Brown en eventueel wat Greensweet vloeibare stevia vanille door de moes roeren.

Crumble (lekker veel):

300 gram (glutenvrije) havermout
150 gram tijgernotenmeel (of amandelmeel)
90 ml Greensweet syrup gold
25 ml water (optioneel)
60 ml kokosolie
1 theelepel kaneel

Doe de havermout, meel en kaneel in een kom. Goed mengen. Voeg de kokosolie en syrup gold toe aan het meel. Goed mengen, kneed met je handen. Te droog? Voeg het water scheutje voor scheutje toe aan het meel.

Doe de rabarbermoes in een schaal en daarover de crumble. Zet in een voorverwarmende oven (200 graden). Na ongeveer 20 min is het klaar.

Minder crumble? Halveer de crumble dan.
Ik heb er 8 porties uitgehaald.

 

 

Bron/foto: Manon van Vegan flavours

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »