• Lorem ipsum

courgettespaghettimetveganzalm.jpg

Wat heb je nodig: 1 portie  

1 el (kokos)olie,

150 gram rauwe courgette spaghetti,

1 teentje knoflook (fijngesneden),

75 gram champignons (grof gesneden),

1 stukje vegan zalm (in grove stukken gesneden),

1-2 el vegan kruidenboter,

1 theelepel Greensweet syrup gold,

zout en peper naar smaak.

 

Zo maak je de spaghetti:

Stap 1

Zet de pan op het vuur en verhit de olie in de pan.

Stap 2

Fruit jouw teentje knoflook aan in de pan en voeg daarna de champignons en vegan zalm toe. Wanneer de champignons en zalm mooi gekleurd zijn mag je 1-2 el vegan kruidenboter toevoegen.

Stap 3

Voeg de rauwe courgettespaghetti toe en breng op smaak met 1 theelepel greensweet syrup gold en eventueel nog wat zwarte peper en zout.

Stap 4

Schep jouw courgettespaghetti met vegan zalm over in een diep bord en eet met smaak!

 

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours