• Lorem ipsum

courgettespaghettimetveganzalm.jpg

Wat heb je nodig: 1 portie  

  • 1 el (kokos)olie,
  • 150 gram rauwe courgette spaghetti,
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden),
  • 75 gram champignons (grof gesneden),
  • 1 stukje vegan zalm (in grove stukken gesneden),
  • 1-2 el vegan kruidenboter,
  • 1 theelepel Greensweet syrup gold,
  • zout en peper naar smaak.

Zo maak je de spaghetti:

Zet de pan op het vuur en verhit de olie in de pan.

Fruit jouw teentje knoflook aan in de pan en voeg daarna de champignons en vegan zalm toe. Wanneer de champignons en zalm mooi gekleurd zijn mag je 1-2 el vegan kruidenboter toevoegen.

Voeg de rauwe courgettespaghetti toe en breng op smaak met 1 theelepel greensweet syrup gold en eventueel nog wat zwarte peper en zout.

Schep jouw courgettespaghetti met vegan zalm over in een diep bord en eet met smaak!

 

 

Bron/foto: Manon de Wit