• Lorem ipsum

HEALTHY LIKKOEKJES bw.jpg 

Wat heb je nodig:

Zo maak je ze:

Klop de eiwitten in een grote beslagkom stijf en spatel vervolgens 150 gram van de Icing erdoor. Spatel vervolgens de amandelmeel, kokosmeel en kaneel er voorzichtig doorheen. Dek de kom af met folie en laat het een uur in de koelkast rusten.

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht 160 graden, gasoven stand 2). Bedek de bakplaat met bakpapier en bestrooi je werkblad met wat van de icing. Rol het deeg uit tot ongeveer 5 mm dik en steek er rondjes uit met een vormpje of een glas.Bak de koekjes in 12 tot 15 minuten gaar en laat ze afkoelen.

Als de koekjes afgekoeld zijn kun je met de bovenste, gekleurde laag van start! Meng de rest van de Icing (ongeveer 100 gram) met wat water tot een dikke, vloeibare pasta. Afhankelijk van hoeveel kleuren je wilt gebruiken verdeel je de icing over verschillende bakjes. Voeg een paar druppels kleurstof bij de icing en meng goed. Breng de Icing aan op het koekje en laat het drogen.

Deze koekjes zijn heerlijk, zowel voor kinderen als volwassenen!

Tip! Je kunt ook fruit en groente als kleurstof gebruiken. Maak hiervoor de Icing wat dikker. Gebruik bijvoorbeeld machapoeder, wortelsap, frambozensap of bramensap als kleurstof.

 

Bron/ foto : bewustwinkelen.nl