Hazelnoot- karamel frosting

hazelnotenkaramelpasta-683x1024.jpg

 

Wat heb je nodig:

40 gram Greensweet Sweet Caramel

200 gram hazelnoten (geroosterd),

8-12 druppels greensweet vloeibare stevia Caramel (druppels, optioneel),

150 ml kokosmelk (uit blik)eventueel meer, wanneer je een dunnere variant wilt.

 

Zo maak je het:

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Leg de hazelnoten op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 15-20 minuten.

Stap 3

Doe de geroosterde hazelnoten samen met de greensweet Sweet Caramel en kokosmelk in de keukenmachine. Zet aan. Maak zo nu en dan de randen schoon.

Stap 4

Wanneer je een romige substantie hebt, proef je even of het zo op smaak is. Wil je het zoeter? Voeg dan nog een aantal greensweet vloeibare stevia Caramel druppels toe. Als je het dunner wilt hebben, dan voeg je nog wat kokosmelk toe.

Stap 5

Schep jouw pasta over in een glazen pot en bewaar in de koelkast.

 

Ik heb met deze frosting/pasta 10 bonbons gemaakt, klein potje in de koelkast gezet als spread en wat ik over had, heb ik een taart mee besmeerd.

 

Bron-foto: Manon van Vegan Flavours (@veganflavours op instagram)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »