• Lorem ipsum

IMG_7947-768x576.jpg

Wat heb je nodig voor 5 stuks:

  • 60 gram amandelmeel
  • 30 gram bakbananenmeel ( havermeel kan ook)
  • 1 el speculaaskruiden
  • 1 kleine el bakpoeder
  • 4 el Greensweet Sweet Chocolade
  • 3 eieren
  • 150 gram pure chocolade au bain marie gesmolten

Topping:

  • 5 Candy Canes gecrushed
  • 50 gram pure chocolade au bain marie gesmolten

 

Zo maak je deze heerlijk kerst donuts:

Verwarm oven voor op 160 graden en vet de vormpjes in.

  • Meng eerst alle droge ingrediënten.
  • Meng bovenstaande met de eieren en de gesmolten chocolade.
  • Vind je het beslag te vochtig dan kan je een heel klein beetje kokosmeel toevoegen.
  • Schep het beslag met een eetlepel in de vormpjes.
  • Zet in de oven voor zo’n 20 minuten. De donuts zijn gaar als je er een satéprikker insteekt en deze er droog uitkomt.

Laat goed afkoelen op een rooster. Decoreer met gesmolten chocolade en de stukjes Candy Cane.

 

Bron/foto: Mirel's food & lifestyle