• Lorem ipsum

zoetebroodjesmetpecannoten.jpg

Wat heb je nodig: 6 broodjes

  • 125 gram amandelmeel,
  • 30 gram kokosmeel,
  • 35 gram psyllium vezels,
  • snuf Himalaya zout,
  • 2 theelepel wijnsteenbakpoeder,
  • 2 theelepel appelazijn,
  • 10 ml kokosolie,
  • 120 ml warm water,
  • 30 gram Green Sweet Sweet kaneel
  • 50 gram pecan noten.

Zo maak je ze:

Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2 Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar.

Stap 3 In een andere kom doe je alle natte ingrediënten bij elkaar en ook dit meng je goed door elkaar.  

Stap 4 Voeg nu het natte mengsel met het meel en kneed tot een bal. Wikkel deze in huishoudfolie en laat 20 minuten rusten in de koelkast.

Stap 5 Haal de deegbal uit de oven en maak er 6 ballen van. Leg deze op de beklede bakplaat en druk een beetje aan.

Stap 6 Schuif de bakplaat de oven in en na ongeveer 40-45 minuten zijn jouw zoete broodjes met pecan noten klaar.

  • Je kan natuurlijk ook andere noten gebruiken.
  • Het is een vrij vast broodje.
  • Lekker om zo te eten, maar ook heerlijk met een notenspread!
  • De broodjes kan je invriezen

 

Bron/foto: Manon de Wit