• Lorem ipsum

Zomer rijstepap.jpg

Wat heb je nodig:

Zo maak je deze rijstepap:

Doe de rijst in een steelpannetje samen met de amandelmelk, limoensap en rasp. Zet op het vuur en breng aan de kook.

Wanneer jouw pap gaar is, is het dikker. Zo niet, dan voeg je 1 theelepel arrowroot toe en roer je nog even door. 

Voeg de bevroren frambozen toe en schep voorzichtig om. Bewaar er en aantal ter decoratie.

Breng verder op smaak met een paar druppels Green Sweet vloeibare stevia vanille. 

Maak eventueel af met wat frambozen, nootjes, kokosrasp of wat eetbare bloemen.

 

Heb je nog een restje rijst over? Gooi het dus niet weg. Kan je ook gebruiken. Pak dan 100 gram gekookte rijst en volg het recept, dan heb je wel de arrowroot poeder nodig of pak minder plantaardige melk. Het koken is dan minder lang nodig.

 

 

 

Bron/foto: Manon de Wit